Nieuws

'Overmars en Van Bommel willen opnieuw stunten met dubbele transferklapper'

'Overmars en Van Bommel willen opnieuw stunten met dubbele transferklapper'

18-06-2022 09:55
1

Marc Overmars en Mark van Bommel hebben hun pijlen gericht op voormalig Eredivisie-spelers Toby Alderweireld en Dries Mertens, zo meldt Het Laatste Nieuws. Na de komst van Vincent Janssen kan Royal Antwerp FC opnieuw stunten op de transfermarkt.

Volgens de Belgische krant heeft Overmars ex-PSV'er Mertens benaderd voor een overstap naar de Bosuil. De Rode Duivel speelt inmiddels alweer negen jaar voor Napoli. Hij zou graag langer blijven in Napels, maar de Italiaanse grootmacht besloot zijn aflopende contract niet te verlengen.

Mertens werd recent vader, waardoor een stap naar zijn vaderland een logische keuze zou zijn. Daarnaast is Van Bommel geen onbekende voor de 35-jarige aanvaller, het tweetal speelde in het seizoen 2012/2013 namelijk samen bij PSV. Antwerp wil hier op de juiste manier op inspelen en hoopt Mertens in te kunnen lijven.

Daarnaast hebben de Belgen hun oog laten vallen op Alderweireld. De voormalig Ajacied speelt op dit moment in Qatar voor Al-Duhail SC. Er hangt een hoog prijskaartje aan de komst van de ex-Eredivisie-spelers, maar volens de ambitieuse eigenaar Paul Gheysens vormt dat geen beletsel. Vorige zomer werd Radja Nainggolan al aangetrokken en Antwerp zou nu graag door willen pakken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!