Transfernieuws

'PSV heeft naast De Jong en Gnonto ook spits van Red Bull Salzburg op het lijstje'

'PSV heeft naast De Jong en Gnonto ook spits van Red Bull Salzburg op het lijstje'

17-06-2022 22:05 Laatste update: 22:08
1

PSV heeft belangstelling voor Roko Simic van Red Bull Salzburg. De spits staat net als Luuk de Jong en Wilfried Gnonto op het lijstje van de Eindhovenaren, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Simic werd vorig seizoen voor vier miljoen euro overgenomen door Red Bull Salzburg, dat hem direct verhuurde aan FC Liefering. De achttienjarige spits maakte daar een ijzersterke indruk door 24 treffers te maken. Het is nog niet bekend of Salzburg hem wilt verkopen of een kans gaat geven in de eigen hoofdmacht.

PSV is in ieder geval geïnteresseerd in Simic. De Eindhovenaren kunnen na het vertrek van Eran Zahavi wel een spits gebruiken. Maximiliano Romero staat ook op het punt om te vertrekken, de aanvaller lijkt terug te keren naar zijn thuisland waar Racing Club interesse in hem heeft. Luuk de Jong en Wilfried Gnonto werden eerder al in verband gebracht met een overstap naar PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!