Breaking news

'Arsenal richt pijlen op Martínez, Ajax wijst bod van dertig miljoen euro af'

'Arsenal richt pijlen op Martínez, Ajax wijst bod van dertig miljoen euro af'

17-06-2022 19:39 Laatste update: 19:45
5

Lisandro Martínez staat in de belangstelling van Arsenal. The Gunners hebben al een eerste bod uitgebracht, maar Ajax werkt vooralsnog niet mee aan een vertrek, meldt The Athletic.

Ondanks dat het eerste bod is afgewezen door de Amsterdammers, geeft Arsenal de strijd om de handtekening van Martínez niet op. Ajax heeft volgens het Engelse medium een bod van dertig miljoen euro van tafel geveegd. Het is niet bekend voor welk bedrag de Argentijnse verdediger wel mag vertrekken uit de hoofdstad. Martínez kwam in 2019 naar Ajax en is uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler. De verdediger ligt nog tot 2025 vast in Amsterdam.

Arsenal is druk bezig op de transfermarkt. Eerder werd Fábio Vieira overgenomen van FC Porto en de nummer vijf van het voorbije Premier League seizoen hoopt naar verluidt ook Gabriel Jesus los te weken bij landskampioen Manchester City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!