Nieuws

Gladon tekent nieuw contract: 'Ik voel me enorm gewaardeerd door de fans'

Gladon tekent nieuw contract: 'Ik voel me enorm gewaardeerd door de fans'

17-06-2022 19:21 Laatste update: 19:23
1

Paul Gladon heeft een nieuw contract getekend bij Fortuna Sittard. De spits werd in de winter aangetrokken en maakte genoeg indruk om een tweejarig contract te verdienen.

Voordat Gladon tekende in Sittard was hij ruim een halfjaar clubloos. De dertigjarige aanvaller wist in de tweede seizoenshelft te overtuigen en scoorde drie keer in elf wedstrijden. "Paul heeft in een korte periode bewezen van toegevoegde waarde te zijn voor Fortuna Sittard. Dat we graag met hem verder willen heeft hij zelf afgedwongen door altijd honderd procent te geven, zowel op de trainingen als tijdens wedstrijden", reageert technisch directeur Sjoerd Ars op de clubsite.

Gladon is enorm blij met zijn nieuwe contract. "Ik ben meteen goed opgevangen en het voelt enorm familiair, ik voel me ook enorm gewaardeerd door de fans. Daar blijf ik ook de komende jaren graag deel van uitmaken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!