Transfernieuws

AZ-directeur bevestigt meer transfervuurwerk: 'Zijn er volop mee bezig'

AZ-directeur bevestigt meer transfervuurwerk: 'Zijn er volop mee bezig'

17-06-2022 18:02
1

Met Mayckel Lahdo rondde AZ vrijdag de tweede transfer van deze zomer af. Bij monde van Directeur Voetbalzaken Max Huiberts laten de Alkmaarders weten dat het hier niet bij blijft.

Eerder werd al een deal gesloten met PEC Zwolle: wingback Mees de Wit verkaste voor een slordige twee miljoen euro naar de Noord-Hollanders. "We zijn zeker nog niet klaar", zegt Huiberts op de clubsite na afronding van de Lahdo-transfer. "We gaan ons gericht versterken en daar zijn we nog volop mee bezig."

Verdere details geeft de beleidsbepaler niet, maar zeker is dus dat er meer transfervuurwerk op komst is. Met de komst van het Zweedse talent is Huiberts gelukkig. "Wij denken dat hij zich dusdanig vlot gaat ontwikkelen dat hij bij AZ snel zijn wedstrijden kan gaan spelen. Hij moet de concurrentie gaan opvoeren op die positie en daar loopt hij niet voor weg."

Op maandag 20 juni begint Pascal Jansen met zijn spelers aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!