Nieuws

BILD: Götze ook in gesprek met Duitse club die Champions League heeft afgedwongen

BILD: Götze ook in gesprek met Duitse club die Champions League heeft afgedwongen

17-06-2022 13:16
1

De transferperikelen rondom Mario Götze komen voorlopig nog niet ten einde. Het Duitse Eintracht Frankfurt zou gesprekken voeren met de Duitse spelmaker. Frankfurt won het afgelopen seizoen verrassend de Europa League en rekende onder meer met FC Barcelona af in het toernooi. 

Het Duitse BILD spreekt van onderhandelingen tussen de beide partijen. Champions League-voetbal is een grote eis van Götze en wegens het winnen van de Champions League kan Frankfurt dat bieden. Götze leek lange tijd op weg naar Benfica, en de Portugese interesse werd steeds concreter, maar de laatste paar dagen is dat ietwat afgenomen. 

Naast Benfica en Frankfurt zijn ook AC Milan en Inter Miami geïnteresseerd in de wereldkampioen van 2014. Götze heeft al aangegeven dat hij mogelijk bij PSV vertrekt, maar de vraag is nog altijd welke club aan het langste eind trekt. Götze arriveerde in 2020 tot iedereen zijn verbazing in Eindhoven en werd als grote ster onthaald. De Duitse spelmaker liet in de twee jaar daarna veel geniale momenten zien, maar had wel wisselvalligheid in zijn spel. De Duitser ligt tot 2024 vast in Eindhoven. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!