Nieuws

'PSG in gesprek met Zidane en Galtier, akkoord met eerstgenoemde nadert snel'

'PSG in gesprek met Zidane en Galtier, akkoord met eerstgenoemde nadert snel'

17-06-2022 11:51

Paris Saint-Germain is in gesprek met zowel Zinedane Zidane als OGC Nice-trainer Christophe Galtier. De Parijse club is dichtbij een akkoord met Zidane, maar de nieuwe technisch directeur Luis Campos ziet liever Galtier verschijnen. 

Dat meldt RMC Sport. De club is met beide trainers tegelijkertijd in gesprek, maar lijkt dichter bij een overeenkomst met de legendarische oud-speler die als trainer van Real Madrid drie keer achter elkaar de Champions League won. RMC meldt dat de club 'in geavanceerde onderhandelingen' is met Zidane, die als favoriete kandidaat geldt van de Qatarese eigenaren van de club. 

Zidane heeft naaer verluidt al eens eerder een aanbod van PSG geweigerd, maar de club geeft niet op de Fransman aan te trekken. De club is sinds donderdag ook in gesprek met Galtier, die sinds juli van het vorige jaar de leiding heeft bij Nice. Daarvoor was Galtier vier jaar lang trainer bij LOSC Lille. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!