Nieuws

'Overmars en Van Bommel stellen geen prijs meer op veelbesproken aanvaller'

'Overmars en Van Bommel stellen geen prijs meer op veelbesproken aanvaller'

17-06-2022 09:27

De veelbesproken Didier Lamkel Zé lijkt op weg naar de uitgang bij Royal Antwerp FC. Het enfant terrible stond vrijdag bij het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet op het veld bij de ploeg van trainer Mark van Bommel.

Volgens Het Nieuwsblad stelt technisch directeur Marc Overmars en de hoofdcoach niet langer prijs op de aanwezigheid van de aanvaller op de Bosuil. Afgelopen seizoen was de man die in 2019 nog tegen AZ scoorde in de Europa League al niet meer in België te bewonderen. Hij werd aan maar liefst drie (!) clubs uitgeleend. Zé speelde voor Dunajska Streda op het hoogste niveau van Slowakije, Khimki uit de Russische Premjer Liga en na het uitbreken van de Oekraïne-oorlog voor FC Metz uit Frankrijk.

In totaal scoorde de 25-jarige linksbuiten zeven keer in twintig optredens, gemeten over de drie competities. Ondanks zijn tot medio 2023 doorlopende contract mag Zé vertrekken. De Kameroener zorgde de voorbije jaren voor de nodige controverse. Na zijn treffer tegen AZ kreeg hij zijn tweede gele kaart doordat hij in de tribunes klom. Later kwam hij in het RCS Anderlecht-shirt naar de training om een transfer te forceren en maakte hij geregeld ruzie op het trainingsveld. Overmars wil volgens de Belgische krant ook van Guy Mbenza en Junior Pius af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!