Transfernieuws

'Oud-Ajacied Cassierra kan toptransfer maken naar Russische grootmacht'

'Oud-Ajacied Cassierra kan toptransfer maken naar Russische grootmacht'

17-06-2022 08:21

Mateo Cassierra kan het komende seizoen zomaar bij Zenit Sint-Petersburg spelen. De Colombiaanse oud-speler van Ajax gooide het afgelopen seizoen hoge ogen bij PFK Sochi en staat op de radar van de Russische club. 

Dat weet Championat te melden. Cassierra werd in 2016 naar Amsterdam gehaald en destijds werd er ruim vijf miljoen euro betaald voor de diensten van de Colombiaan. Na huurperiodes bij FC Groningen, en Racing Club vertrok de aanvaller echter via de achterdeur uit de hoofdstad. Uiteindelijk belandde de speler bij Sochi, waar hij met veertien doelpunten uit 22 wedstrijden een goede periode achter de rug heeft. 

De pas 25-jarige Cassierra lijkt hard op weg naar Zenit Sint-Petersburg, al is er nog geen sprake van een officiële deal. "De onderhandelingen met Zenit zijn op dit moment nog verre van afgerond, maar we nemen geen aanbiedingen van andere clubs in overweging", zegt de waarnemer van Cassierra in Russische media. Cassierra ligt tot medio 2023 vast bij Sotchi. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!