Transfernieuws

Feyenoord vindt impuls voor O21-team: oude bekende na tien jaar terug in Rotterdam

Feyenoord vindt impuls voor O21-team: oude bekende na tien jaar terug in Rotterdam

28-10-2021 21:57

Feyenoord heeft aanvallende versterking gevonden voor zijn O21-elftal. Delano Ladan zat sinds vorig seizoen zonder club en keert na tien jaar terug bij de club waar hij als jeugdspeler nog heeft rondgelopen.

Ladan belandde na zijn Feyenoord-vertrek uiteindelijk bij ADO Den Haag en debuteerde in 2017 als prof namens de Residentieclub. Later kwam hij namens TOP Oss en SC Cambuur tot vijftig Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden. Na het kampioensseizoen van de Leeuwarders werd zijn contract echter niet verlengd, waarna Ladan zonder club kwam te zitten. Een stageperiode bij Feyenoord bood echter uitkomst en resulteerde in een éénjarige verbintenis. "Het is voor mij heel mooi om weer terug te zijn bij de club waar het voor mij allemaal is begonnen", laat hij weten aan de clubkanalen.

Hoofd jeugdopleidingen Rini Coolen hoopt de Feyenoord-beloften met de komst van Ladan van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Feyenoord hoopt op termijn met zijn O21-team het betaald voetbal te kunnen halen, maar staat voorlopig voorlaatste in de beloftencompetitie. "Met Delano halen we een speler in huis die over de nodige ervaring in het profvoetbal beschikt en tevens al een verleden bij Feyenoord heeft", klinkt het. "We zijn blij dat we met de komst van Delano de gewenste aanvallende versterking voor Feyenoord Onder 21 hebben kunnen bewerkstelligen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!