Transfernieuws

'Nice ligt koopoptie op Kluivert niet, andere Franse clubs informeren bij Roma'

'Nice ligt koopoptie op Kluivert niet, andere Franse clubs informeren bij Roma'

16-06-2022 18:13 Laatste update: 18:17

Justin Kluivert mag zich weer gaan melden bij AS Roma, maar voor lange tijd zal dit niet zijn. De aanvaller moet op zoek naar een nieuwe club. Dat zal OGC Nice - zijn club van het afgelopen seizoen – niet zijn, aangezien de koopoptie niet wordt gelicht.

Als Nice had gewild, had het de koopoptie van 14,5 miljoen euro kunnen lichten om Kluivert definitief in de armen te sluiten. Dat betekent dat Kluivert aan zijn laatste contractjaar bij Roma bezig gaat. Het lijkt er op dat Roma wil nog wil oogsten wat er te oogsten valt en dat er daarom geen toekomst meer is bij de regerend Conference League-winnaar.

Aan Roma de taak om een nieuwe club te vinden die Kluivert wil overnemen. De Nederlandse aanvaller zou Franse interesse genieten: de namen van AS Monaco en Olympique Marseille worden genoemd, weet Il Romanista en Voetbal International. Laatstgenoemde club kan wel eens omver geblazen zijn door de prestaties van Kluivert afgelopen seizoen. De buitenspeler scoorde twee keer in de met 4-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen Marseille.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!