Transfernieuws

'PSV nadert akkoord met Racing Club over Romero: spits mag transfer gaan afronden'

'PSV nadert akkoord met Racing Club over Romero: spits mag transfer gaan afronden'

16-06-2022 17:56

Maximiliano Romero speelt naar alle waarschijnlijkheid niet meer voor PSV. De spits uit Argentinië is dichtbij een akkoord met Racing Club, de club uit zijn geboorteland. Beide clubs zijn dichtbij een akkoord, weten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

De gesprekken worden al langere tijd gevoerd, maar naar verluidt zijn de ontwikkelingen afgelopen woensdag in een sneltreinvaart gegaan. De Argentijnen hebben ietwat toegegeven en Romero mag de deal nu af gaan ronden van PSV. Enkel de medische keuring scheidt de spits nog van een hereniging in zijn geboorteland.

Of het een koop-of huurdeal betreft, is nog onduidelijk. Romero zou zijn laatste contractjaar ingaan, dat hij ondertekende in 2018. Door blessures heeft de spits zijn verwachtingen nooit waar kunnen maken. In de tussentijd werd hij al eens aan zijn oude club Vélez Sarsfield verhuurd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!