Transfernieuws

Sparta heeft beet: Olij volgt Okoye op en tekent voor vier jaar op Het Kasteel

Sparta heeft beet: Olij volgt Okoye op en tekent voor vier jaar op Het Kasteel

16-06-2022 17:42 Laatste update: 18:14
1

Sparta heeft het voor elkaar gekregen om Nick Olij van NAC Breda te strikken, dat bevestigen via de clubs via de officiële kanalen. De doelman van de Bredanaren tekent voor vier seizoenen op Het Kasteel.

Sparta heeft daarmee zijn gewenste opvolger voor de naar Watford vertrekkende Maduka Okoye binnen. Olij – die werd uitgeroepen tot beste doelman van de Keuken Kampioen Divisie – heeft daarmee zijn gewenste transfer te pakken.

Dat Olij naar Sparta zou transfereren, komt niet uit de lucht vallen. De twee partijen waren al langer in onderhandeling over een verbintenis, maar nu is de kogel dan echt door de kerk. De 26-jarig doelman wordt herenigd met Maurice Steijn, zijn voormalig trainer bij NAC.

Olij maakte persoonlijk gezien een sterk seizoen door in het zuiden. De doelman hield dertien keer de nul en mocht zich erg vaak tot man of the match kronen. Hij was aanvoerder en erg geliefd bij de achterban van De Parel van het Zuiden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!