Transfernieuws

Voetbal International: Ligue 1-club meldt zich bij AZ voor veelbesproken Aboukhlal

Voetbal International: Ligue 1-club meldt zich bij AZ voor veelbesproken Aboukhlal

16-06-2022 14:24

De kans is aanwezig dat Zakaria Aboukhlal zijn laatste duel voor AZ al gespeeld heeft. De Marokkaans international geniet concrete interesse van Ligue 1-promovendus Toulouse, meldt Voetbal International.

Toulouse werd afgelopen seizoen kampioen in de Ligue 2, maar acht de selectie nog niet voldoende voor het hoogste niveau. In de zoektocht naar versterkingen zou de Franse club bij Aboukhlal uitgekomen zijn. Toulouse zou zich zelfs al gemeld hebben bij AZ om tot een akkoord te komen. Aboukhlal staat niet onwelwillend tegenover een overgang. Er zouden ook enkele Belgische clubs op het vinkentouw zitten.

Bij Toulouse staan al twee Nederlanders onder contract. Branco van den Boomen werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar van de Ligue 1 en ook Stijn Spierings staat onder contract bij de Fransen.

Aboukhlal heeft nog een contract voor één jaar in Alkmaar, waardoor AZ zal moeten kiezen voor een verkoop of een verlenging om iets te verdienen aan de aanvaller.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!