Nieuws

Kruys krijgt hulp van ervaren rot (74) bij VVV: 'Hij gaat af en toe langskomen'

Kruys krijgt hulp van ervaren rot (74) bij VVV: 'Hij gaat af en toe langskomen'

16-06-2022 12:43

Rick Kruys kan op de hulp van Dick Advocaat rekenen bij VVV-Venlo. De 74-jarige Advocaat is nog altijd niet klaar met het spelletje en zal om de zoveel tijd zijn gezicht laten zien in Limburg. 

Dat maakte Kruys zelf bekend na zijn aanstelling als hoofdtrainer van de Venlose club. "Dick gaat af en toe hier langskomen", stelt de nieuwe trainer tegenover ESPN. 'Het is niet dat ik hem nodig heb, maar ik probeer me altijd te verbeteren. Ik heb een goede relatie met Dick. Hij heeft hier zelfs gespeeld en vindt het leuk om langs te komen."

Technisch manager Willem Janssen heeft contact gehad met Advocaat, die graag op komt draven voor de club waar hij ooit speelde. "Dick vindt VVV een heel mooie club. Volgend jaar zal hij een aantal keer in De Koel te vinden zijn. Met zijn ervaring kan hij altijd iets toevoegen. Maar we moeten niet doen alsof Advocaat automatisch met Kruys en mij meekomt. Zo is het helemaal niet", besluit Janssen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!