Transfernieuws

'Benfica-transfer Götze lijkt af te ketsen, Italiaanse clubs op het vinkentouw'

'Benfica-transfer Götze lijkt af te ketsen, Italiaanse clubs op het vinkentouw'

16-06-2022 09:02
1

De Benfica-transfer van Mario Götze staat op losse schroeven. De PSV'er komt maar niet tot een persoonlijk akkoord met de Portugese grootmacht, meldt het Eindhovens Dagblad. Inmiddels zou er ook Italiaanse interesse zijn in de Duitser.

Sinds Roger Schmidt de overstap maakte van PSV naar Benfica, werd Götze non-stop in verband gebracht met een transfer naar de Portugese topclub. Er lekte zelfs al een Benfica-aankondigingsvideo van Götze, maar een transfer lijkt verder weg dan men dacht. Hoogstwaarschijnlijk meldt de Duitser zich maandag 'gewoon' op de eerste training van PSV.

De voormalig Duits international heeft een gelimiteerde afkoopsom van vier miljoen euro in zijn contract staan. Dat vormt geen probleem voor Benfica. Het zijn vooral de persoonlijke eisen van Götze die ervoor zorgen dat er geen schot meer in de zaak zit. De spelverdeler wil volgens het ED veel meer gaan verdienen dan hij bij PSV nu krijgt. Benfica stemt daar niet mee in.

Mogelijk lonkt er bij het afketsen van de transfer naar Lissabon een overstap naar Italië, meldt het ED. Om welke clubs het gaat, is onbekend.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!