Nieuws

Ihattaren genoemd als optie voor Nederlands elftal: 'Want je weet maar nooit...

Ihattaren genoemd als optie voor Nederlands elftal: 'Want je weet maar nooit..."

16-06-2022 07:48 Laatste update: 08:45
6

Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels acht de kans aanwezig dat Mohamed Ihattaren zich nog in de kijker gaat spelen van Louis van Gaal voor het WK met Oranje. De aanvaller van Ajax is deze zomer flink aan het trainen en Wijffels ziet voor de technicus een droomscenario in het verschiet liggen.

Wijffels schrijft in zijn opiniestuk over het Nederlands elftal het volgende: 'En tot slot toch ook Mo Ihattaren nog even noemen. Want je weet maar nooit... Een pure rechtsbuiten is-ie niet, maar hij kan er wél spelen. Ihattaren toonde zichzelf deze week op sociale media, superafgetraind.'

'Stel: hij begint spectaculair aan het seizoen bij Ajax, dan zal Van Gaal ook nog afwegen: is het een jongen die een groep energie geeft, of gaat hij erbij op een WK ons energie kosten?'

Ihattaren heeft tijdens zijn vakanties in Dubai en Spanje niet stilgezeten. De Marokkaanse Nederlander trainde hard door en lijkt inmiddels ook weer aan de bak bij Ajax, terwijl de voorbereiding nog niet begonnen is. Ihattaren heeft momenteel één duel voor de Amsterdammers achter zijn naam staan. Dat was nota bene tegen zijn oude club PSV in de verloren bekerfinale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!