Nieuws

'Goed opgelet PSV: Manchester United wil transferdoelwit Pereira verkopen'

'Goed opgelet PSV: Manchester United wil transferdoelwit Pereira verkopen'

15-06-2022 22:47

Manchester United wil Andreas Pereira verkopen komende zomer, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Braziliaanse middenvelder speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Flamengo, maar de Braziliaanse ploeg heeft besloten om de optie tot koop niet te lichten.

Flamengo kon de optie van 10,5 miljoen euro lichten, maar besloot daarvan af te zien. Onlangs liet de Engelse tak van ESPN nog weten dat de nieuwe manager van Manchester United, Erik ten Hag, Pereira graag aan het werk zou willen zien in de voorbereiding. Romano schrijft in een bericht op Twitter dat United ervoor openstaat om de Braziliaanse middenvelder deze zomer alsnog te verkopen. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2023 op Old Trafford.

PSV zou Pereira naar verluidt graag willen inlijven. Voor de Eindhovenaren is het dus positief nieuws dat de Braziliaan terugkeert in Manchester. Hij doorliep de jeugdopleiding van PSV tot de O17, waardoor hij de club goed kent. Op zijn zestiende verjaardag verkaste Pereira naar Engeland. Om de speler van The Mancunians terug naar Nederland te halen, zal PSV een bedrag van zo'n 7,5 miljoen euro moeten overmaken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!