Nieuws

NAC maakt technische staf bekend: 'Voorrecht om hoofdtrainer te mogen zijn'

NAC maakt technische staf bekend: 'Voorrecht om hoofdtrainer te mogen zijn'

15-06-2022 21:42 Laatste update: 21:43

Robert Molenaar wordt de nieuwe trainer van NAC Breda. Voormalig NAC'ers Rogier Molhoek en Ton Lokhoff worden de assistenten van de 53-jarige oefenmeester.

Molenaar was afgelopen seizoen actief als hoofdtrainer van NAC O21. Hij tekent een eenjarige verbintenis bij het vlaggenschip van de Parel van het Zuiden. "Ik vind het een voorrecht om van zo een mooie club hoofdtrainer te mogen zijn en onder de nieuwe eigenaren een team te mogen leiden dat het NAC-dna draagt. Daarnaast heeft de club gezorgd voor een ervaren en toch ambitieuze technische staf", vertelt de voormalig hoofdtrainer van FC Volendam, Roda JC en Almere City op de clubsite.

Rogier Molhoek en Ton Lokhoff zijn aangesteld als assistent-trainers. Laatstgenoemde gaat een belangrijke rol spelen bij NAC. 'Waar de basis van werkzaamheden voor Ton het assisteren van Robert Molenaar op het veld is, zal Ton zich naast het veld ook bezighouden met de scouting, het begeleiden van doorstromende jeugd naar het eerste elftal en het meedenken over de voetbalvisie en de implementatie hiervan', schrijft de Bredase club. 

Gabor Babos (keeperstrainer) en Anthony Lurling (assistent trainingen) blijven ook betrokken bij het eerste elftal. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!