Nieuws

'Feyenoord ziet ex-Ajacied Sinkgraven als perfecte opvolger voor Malacia'

'Feyenoord ziet ex-Ajacied Sinkgraven als perfecte opvolger voor Malacia'

15-06-2022 15:50 Laatste update: 16:00
3

Daley Sinkgraven staat op het wensenlijstje van Frank Arnesen, zo meldt Voetbal International. De voormalig Ajacied mag vertrekken bij Bayer Leverkusen en wordt gezien als eventuele opvolger van Tyrell Malacia.

Sinkgraven moet volgens verschillende bronnen tussen de twee en drie miljoen euro kosten. FC Twente toonde eerder al interesse, maar liep zich stuk op de vraagprijs. Gezien de financiële situatie van Feyenoord, zullen de Rotterdammers pas werk gaan maken van de linkspoot van Leverkusen als Malacia verkocht is.

Naast Sinkgraven gaat ook de naam van Ian Maatsen rond in de wandelgangen. De linksback van Chelsea speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Coventry City (Championship) en staat naar verluidt open voor een vertrek uit Londen.

Na de gewaagde overstap van Danilo Pereira van Ajax naar aartsrivaal Feyenoord, lijken er meer Ajacieden voor deze keuze te staan. Eerder werd al bekend dat Feyenoord het vizier ook gericht heeft op Jürgen Ekkelenkamp. Volgens Feyenoord Transfermarkt is trainer Arne Slot bijzonder gecharmeerd van de oud-Ajacied. De Bergentheimer wilde Ekkelenkamp al in zijn tijd als coach bij AZ naar Alkmaar halen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!