Nieuws

'Twente langer door met clubicoon Brama, oude bekende verschijnt ook op training’

'Twente langer door met clubicoon Brama, oude bekende verschijnt ook op training’

15-06-2022 14:52
0

FC Twente gaat er werk van maken om Wout Brama nog een jaar langer vast te leggen, dat meldt TC/Tubantia. De begeerde Joshua Brenet en oude bekende Kamohelo Mokotjo verschijnen vrijdag ook op de eerste training van de Tukkers.

Brama zal dankzij de contractverlenging zijn vijftiende seizoen als selectiespeler van FC Twente ingaan. Mede door blessures kwam het clubicoon afgelopen seizoen slechts negen wedstrijden in actie. De Tukkers wilden de ernst van de blessure afwachten, alvorens zij de 35-jarige aanvoerder een nieuw contract aanboden. Volgens TC/Tubantia wil Brama nog minimaal één seizoen aan zijn loopbaan vastplakken.

Naast de 35-jarige routinier verschijnt Brenet komende vrijdag ook op de training van FC Twente. De rechtsback staat nadrukkelijk in de belangstelling van PSV en Feyenoord, maar hij heeft nog geen beslissing genomen. Het contract van Brenet loopt officieel op 30 juni af, maar de Tukkers hebben hem laten weten dat hij desondanks mee mag trainen. Mokotjo keert ook terug op het trainingsveld. De Zuid-Afrikaan zit sinds afgelopen najaar zonder club en mag aan FC Twente laten zien dat hij een contract verdient in Enschede.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie