Transfernieuws

Eriksen reageert op United-interesse: 'Hij belt alleen als het spannend is'

Eriksen reageert op United-interesse: 'Hij belt alleen als het spannend is'

15-06-2022 11:51 Laatste update: 12:20

Manchester United heeft Christian Eriksen naar verluidt een aanbod gedaan voor een contract voor één jaar met een optie voor nog een seizoen. De Deense spelmaker staat na een sterk half jaar in dienst van Brentford in de belangstelling van meerdere topclubs, maar zegt nog geen beslissing te hebben gemaakt over zijn toekomstige bestemming.

Met Eriksen in de gelederen won Brentford liefst zeven van de elf competitiewedstrijden waarin hij meedeed. Daardoor hengelen onder meer Eriksens' voormalige club Tottenham Hotspur en dus Manchester United naar zijn diensten. "Er zijn veel criteria en veel verschillende dingen binnen zo'n beslissing", vertelt de aanvallende middenvelder tegen de Deense Bold. "Soms gaat het snel in het voetbal, andere keren wat langzamer."

Daarmee laat Eriksen weten nog geen keuze te hebben gemaakt. "Je hebt het niet zelf in de hand. Ik moet de beste beslissing nemen en niets overhaasten. Mijn telefoon blijft aanstaan, maar ik ken mijn zaakwaarnemer ook goed genoeg om te weten dat hij alleen belt als er iets spannends is", sluit oud-speler van onder meer Internazionale en Ajax af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!