Nieuws

Janssen sorteert voor op transfer: Denk dat beide kanten hetzelfde doel hebben

Janssen sorteert voor op transfer: "Denk dat beide kanten hetzelfde doel hebben"

15-06-2022 07:26 Laatste update: 07:46

Er bestaat een grote kans dat Vincent Janssen uit Mexico vertrekt. Eerder deze week werd bekend dat Royal Antwerp FC, de Belgische club met Nederlandse invloeden door trainer Marc van Bommel en technisch directeur Marc Overmars, hem in wil lijven.

Janssen sprak al met Overmars en Van Bommel. De komende dagen zullen meer uitsluitsel geven over de toekomst van Janssen, maar het lijkt er sterk op dat de move er gaat komen. "Antwerp? Dat is inderdaad een goede mogelijkheid", zegt Janssen met een grote grijns voor de camera’s van ESPN. "Ik hoop dat er de komende dagen duidelijkheid over komt." Ook in gesprek met De Telegraaf draait hij er niet omheen. "Ik denk dat voor beide kanten het doel is om een akkoord te bereiken."

Janssen – in het verleden pelend voor NEC, Feyenoord, Almere City, AZ, Tottenham Hotspur, Fenerbahçe -  speelt sinds 2019 voor CF Monterrey. Deed ook een boekje open over de transfer bij de NOS. "Ik heb echt genoten van deze drie jaar in Mexico. Het was een mooie ervaring, ik heb drie mooie jaren gehad in Mexico en daar ben ik nog steeds blij. Maar we gaan het zien de komende dagen..."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!