Nieuws

Pasveer kritisch op houding Onana: 'Ik vind niet dat hij een echte topsporter is'

Pasveer kritisch op houding Onana: 'Ik vind niet dat hij een echte topsporter is'

14-06-2022 17:29

Remko Pasveer is kritisch op zijn oud-collega Andre Onana. De Kameroener kwam na zijn dopingschorsing niet sterk terug bij Ajax en dat had volgens Pasveer te maken met zijn houding.

Pasveer maakte een sterke indruk onder de Ajax-lat, maar raakte geblesseerd aan zijn hand. Maarten Stekelenburg was al geblesseerd en dus werd er beroep gedaan op Onana. Dit verliep echter niet vlekkeloos. "Andre trok na zijn schorsing zijn eigen plan, zei niet zoveel en daar hadden sommige jongens ook last van", vertelt Pasveer in gesprek met Helden Magazine. "Als je niet alleen met jezelf bezig bent, maar ook met je achterhoede, dan komt die bal misschien niet in de buurt van het doel", zoekt hij een verklaring.

"Andre heeft enorm veel talent, heeft een goede fase meegemaakt bij Ajax, maar was op het laatst vooral met zichzelf bezig. Ik kan alleen oordelen over wat ik heb gezien. En dan vind ik niet dat hij een echte topsporter is, maar misschien was dat voor de dopingzaak heel anders. Hij is in mijn ogen niet iemand die alles wil doen om beter te worden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!