Transfernieuws

'Van Bommel en Overmars tonen concrete interesse in Janssen na Oranje-oproep'

'Van Bommel en Overmars tonen concrete interesse in Janssen na Oranje-oproep'

14-06-2022 13:37 Laatste update: 13:39
1

Opvallend nieuws uit België. Royal Antwerp FC is geïnteresseerd in Vincent Janssen. De spits van het Nederlands elftal beleeft een mindere periode in Mexico bij zijn club, Monterrey, maar kan de overstap naar België maken. 

Dat meldt De Telegraaf. Voor Janssen is een hoop gebeurd in een korte periode: de spits maakt dinsdag zijn opwachting in het Nederlands elftal voor het eerst in vijf jaar tijd en nu toont de ambitieuze Belgische club ook interesse. Janssen vertrok in 2019 bij Tottenham Hotspur en verdient sindsdien zijn boterham in Mexico. Het afgelopen seizoen kwam de spits slechts tot drie doelpunten in de Mexicaanse competitie. 

Monterrey betaalde destijds ongeveer negen miljoen euro en zal de spits, die tot 2024 vastligt, niet zomaar laten gaan. Ook verdient Janssen ongeveer twee miljoen euro netto per jaar, waardoor het een duur plaatje kan worden voor Antwerp. In 2016 was Janssen nog topscorer bij AZ, maar sindsdien zit de aanvaller in een dip. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!