Transfernieuws

'Huwelijk tussen Til en Feyenoord blijft tot één seizoen beperkt'

'Huwelijk tussen Til en Feyenoord blijft tot één seizoen beperkt'

14-06-2022 12:42 Laatste update: 13:04
2

Guus Til en Feyenoord gaan volgend jaar niet met elkaar door, meldt het doorgaans betrouwbare Twitteraccount 1908. Zijn eigenlijke werkgever Spartak Moskou staat niet open voor een tweede verhuurperiode aan de Rotterdammers.

De topclub uit Rusland wil alleen denken aan een verkoop van de Nederlands international. In de berichtgeving baseert 1908 zich op eigen 'Russische' bronnen. Het is niet duidelijk welk bedrag Spartak voor Til verlangt. In 2019 telden zij nog achttien miljoen euro neer aan AZ om hem in te lijven. Drie jaar later bedraagt de marktwaarde van de spelmaker 7,5 miljoen euro volgens Transfermarkt.de.

In het afgelopen seizoen was Til van grote waarde voor Feyenoord. In 32 Eredivisie-duels scoorde de nummer 10 liefst vijftien keer en bereidde hij drie treffers voor. Daarnaast was hij belangrijk tijdens de voorrondes van de Conference League voor de Stadionclub. In zes duels scoorde hij evenzo vaak voor de club uit Rotterdam-Zuid. In het hoofdtoernooi, waarin Feyenoord tot de finale reikte, wist hij het net niet te vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!