Transfernieuws

'FC Twente houdt parel uit eigen jeugd uit handen van zowel Ajax als Feyenoord'

'FC Twente houdt parel uit eigen jeugd uit handen van zowel Ajax als Feyenoord'

14-06-2022 11:29
1

Het veertienjarige talent Benjamin Nagel blijft actief in de FC Twente/Heracles Academie. De Enschedese jeugdinternational zou in de belangstelling staan van zowel Ajax als Feyenoord, maar kiest er volgens TC/Tubantia voor om in de eigen regio te blijven.

Beide topclubs zouden de piepjonge voetballer 'dolgraag' willen hebben, weet de regionale krant. Zijn eerste profcontract laat niet lang meer op zich wachten. Naar verluidt zet hij in november van dit jaar al zijn eerste krabbel onder een profcontract bij FC Twente. 'De grootste talenten van de regio moeten in de toekomst behouden blijven, zo is het doel', schrijft Tubantia.

In de afgelopen jaren verlieten met de gebroeders Jason en Robin Van Duiven (naar PSV), Tijn (naar Ajax) Aymen Sliti (naar Feyenoord) de nodige spelers de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles. Daarnaast vertrok ook Battal Duldar richting Eindhoven. Met Nagel blijft ditmaal een talent van eigen bodem (voorlopig) behouden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!