Nieuws

ED: Geen sprake van gesprekken Luuk de Jong en Mexicaanse Deportivo Toluca

ED: Geen sprake van gesprekken Luuk de Jong en Mexicaanse Deportivo Toluca

14-06-2022 07:10
1

Er zijn geen gesprekken tussen het Mexicaanse Deportivo Toluca en Luuk de Jong. Maandag ontstond het spraakmakende gerucht dat de kopsterke spits gesprekken voerde met de Zuid-Amerikaanse club, maar het Eindhovens Dagblad spreekt dat tegen. 

Transferexpert Fabrizio Romano liet in de nacht van zondag op maandag doorschemeren dat De Jong en de Mexicaanse club in gesprek waren en dicht bij een volledig akkoord zaten. Volgens het ED, dat navraag heeft gedaan bij het kamp De Jong, is dat echter onzin. 'Berichten dat het Mexicaanse Toluca voor De Jong wil gaan en met hem gesprekken voert, worden in Nederland niet bevestigd.'

De Jong zou niet openstaan voor een avontuur in Zuid-Amerika, stelt de krant. 'Vanuit het kamp van De Jong klinkt door dat die club op dit moment geen optie voor hem is en dat er geen gesprekken tussen de speler en Mexicaanse club zijn.' PSV is wel altijd nog bezig met het vastleggen van de spits, die tussen 2014 en 2019 al in Eindhoven actief was. Uiteindelijk maakte De Jong in 2019 de stap naar Sevilla FC voor ruim twaalf miljoen euro. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!