Nieuws

Taylor hoopt boezemvriend op te volgen bij Ajax: 'Wil dan duidelijkheid hebben'

Taylor hoopt boezemvriend op te volgen bij Ajax: 'Wil dan duidelijkheid hebben'

13-06-2022 17:57

Kenneth Taylor is klaar om zijn boezemvriend Ryan Gravenberch op te volgen op het middenveld bij Ajax. De twintigjarige Ajacied wil meer speelminuten krijgen en heeft een goed gesprek met de nieuwe hoofdtrainer Alfred Schreuder gehad.

"Ik heb meer basisplaatsen nodig om de volgende stap in mijn ontwikkeling te maken", zegt Taylor in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hamstra en Huntelaar weten ook dat ik daarom wil spelen. Ik voel me klaar om een plek op het middenveld in te nemen", vervolgt de middenvelder die zijn boezemvriend en concurrent Gravenberch graag wil opvolgen.

Taylor laat weten dat hij al een gesprek heeft gevoerd met Schreuder. "Hij zei dat hij me er graag bij wil houden. Dat geeft me een goed gevoel. De boodschap was vooral dat ik de lijn van eind vorig seizoen door moet trekken. Dan komt het hopelijk goed", aldus de twintigjarige jeugdinternational. "Ik verwacht bij Ajax te blijven. We praten er ook gewoon over. Niks is definitief maar ik denk dat we er uiteindelijk wel uit gaan komen. En ik hoop dat dat is voor het seizoen begint. Ik wil dan namelijk duidelijkheid hebben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!