Nieuws

Gravenberch senior stipt aan wat Bayern van andere Europese topclubs onderscheid

Gravenberch senior stipt aan wat Bayern van andere Europese topclubs onderscheid

13-06-2022 13:53

Bayern München kan al op veel lof rekenen van Ryan Gravenberch, maar ook Gravenberch senior is zeer te spreken over de club. De vader van de ex Ajax-middenvelder is blij met de keuze van zijn zoon.

"De leiding van Bayern heeft letterlijk gezegd dat deze club Ajax in het groot is. Het zijn allebei goed gestructureerde organisaties. Heel solide", zegt pa Gravenberch in De Telegraaf.

"Als je naar PSG, Manchester City of Real Madrid kijkt, dan kopen ze vijftien spelers terwijl ze al een selectie van veertig man hebben. Er wordt gewoon gekeken wie er komt bovendrijven. En voor de anderen is het jammer. Bayern doet maximaal drie, vier, vijf gerichte aankopen. Jongens in wie echt wordt geïnvesteerd. Dat heeft duidelijk meegespeeld in de keuze."

Gravenberch trekt niet alleen naar München. Zijn vriendin en moeder trekken bij hem in, terwijl zijn vader er vaak zal zijn om ‘allerlei zaken te regelen, zodat ik me volledig op het voetbal kan richten', zei Gravenberch maandagochtend in De Telegraaf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!