Transfernieuws

'AC Milan wil doorpakken op de transfermarkt en klopt aan bij Real Madrid'

'AC Milan wil doorpakken op de transfermarkt en klopt aan bij Real Madrid'

13-06-2022 13:32
1

AC Milan wil werk maken van de komst van Marco Asensio. Dat meldt het Italiaanse Il Corriere dello sport. De 28-jarige Spanjaard met Nederlands bloed, gaat komende zomer zijn laatste contractjaar in bij Real Madrid.

Het Italiaanse medium meldt dat technisch directeur Paolo Maldini contact heeft gezocht met Real-trainer Carlo Ancelotti. De Italiaanse oefenmeester met een groot Milan-verleden zette Asensio niet altijd in de basis. Tijdens de succesvolle Champions League-reis mocht hij maar twee keer in de basis beginnen, en de finale tegen Liverpool moest hij vanaf de tribune bekijken.

Ancelotti zou aan hebben gegeven dat een vertrek van Asensio bespreekbaar is. De Koninklijke zou nar verluidt minimaal dertig miljoen euro willen zien voor de diensten van de vleugelaanvaller. Naast interesse uit de Serie A, zouden ook twee Premier League-clubs azen op de handtekening van de Spanjaard. Het gaat hierbij om Arsenal en Manchester United.

Asensio zou naast Noa Lang en Charles de Ketelaere de overstap moeten maken naar San Siro. Het Club-Brugge tweetal staat al geruime tijd op de Milan-radar, en de Nederlander zou zelfs al zo goed als rond zijn. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!