Nieuws

Haaland maakt opnieuw de tongen los: Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor...

Haaland maakt opnieuw de tongen los: "Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor..."

13-06-2022 09:48 Laatste update: 09:49

Erling Haaland was zondag wederom belangrijk voor Noorwegen. De Noorse spits was, net als een week eerder, twee keer trefzeker tegen Zweden. Het Nations League duel in Oslo eindigde in 3-2. Het leverde Haaland weer de nodige complimenten op.

'We hebben de Zweden verslagen in mijn laatste wedstrijd van het seizoen, fantastisch”, begon Haaland aan zijn interview met TV 2. “Het was voor mij ook de eerste keer in een uitverkocht Ullevaal-stadion”. De spits maakte zondag zijn negentiende en twintigste goal voor Noorwegen in 21 interlands. “Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor...”, klonk het uit de mond van de kersvers Manchester City-spits.

‘Haaland is een geest, een nachtmerrie voor de Zweden', schreef het Zweedse dagblad Expressen over grote ster van Noorwegen. Zijn ploeggenoten rekenen zich rijk met hem in de ploeg, met Martin Ødegaard in het bijzonder. “Hij is echt geweldig. We hebben veel geluk dat we hem in de ploeg hebben”, zei aanvoerder Ødegaard tegen NRK.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!