Transfernieuws

Milan zet alle zeilen bij voor ploeggenoot van Lang: Ook met het oog op het WK

Milan zet alle zeilen bij voor ploeggenoot van Lang: "Ook met het oog op het WK"

13-06-2022 08:54 Laatste update: 08:56

AC Milan is nog niet klaar met shoppen bij Club Brugge. Naast Noa Lang moet ook Charles de Ketelaere de overstap maken naar Milaan, weet La Gazetta dello Sport. De Belgische aanvaller moet veertig miljoen euro kosten.

De Ketelaere en Lang bevinden zich in dezelfde situatie, aangezien de onderhandelingen tijdelijk zijn stopgezet door de Amerikaanse overname van Milan. De transfer van de Nederlander lijkt alleen nog te moeten worden bevestigd, die van de Belg moet nog goed worden uitgediept.

De 21-jarige De Ketelaere moet een van de kopstukken worden van de Italianen. “De Ketelaere voldoet aan die voorwaarden: hij werd 21 jaar in maart en pronkte de voorbije jaren in België... Het talent is er en de mogelijkheid dat zijn marktwaarde bij de Rossoneri verder groeit”, klinkt het.

Het aankomende WK maakt dat de Italianen alle zeilen bij willen zetten om de transfer deze zomer al te beklinken. “Het WK in Qatar speelt mee”, aldus de Milanezen. “De Ketelaere zou daar bewonderd kunnen worden door een groot publiek, waardoor er een soort miljoenenveiling op gang kan komen en De Ketelaere verkocht zou kunnen worden aan de hoogste bieder. Maar… Dat is geen zekerheid.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!