Nieuws

Gravenberch onthult kaappoging van Ten Hag: Had mijn jawoord al gegeven

Gravenberch onthult kaappoging van Ten Hag: "Had mijn jawoord al gegeven"

13-06-2022 08:26
1

Dat Ryan Gravenberch naar Bayern München vertrekt lijkt zeker, maar zijn bestemming had op het laatste moment nog kunnen wijzigen. Niemand minder dan Erik ten Hag deed nog een laatste poging om de middenvelder naar Manchester United te halen, onthulde hij maandagochtend in De Telegraaf.

Ten Hag zette medio april zijn krabbel onder een contract bij United, dat net te laat was voor Gravenberch die zijn pijlen al op Bayern had gericht. "Manchester United is een heel grote en mooie club. Maar ik had al zo'n goed gevoel bij Bayern en ik had mijn woord gegeven", laat hij weten.

Gravenberch tekent voor vijf seizoenen in Müncheh, en komt daar zijn maatje Noussair Mazraoui weer tegen. "Ik vind het leuk dat Nous er ook heen gaat. Het is altijd lekker als je iemand al kent." De familie en vriendin van Gravenberch reist mee naar München. "Mijn moeder komt bij me wonen. En mijn vader zal hier veel zijn om allerlei zaken te regelen, zodat ik me volledig op het voetbal kan richten. Ik hoop de komende weken een woning te vinden. Anders zal ik de eerste weken in een hotel moeten verblijven."

"Mijn familie is mijn alles", aldus Gravenberch. "Zonder mijn ouders en broers was ik nooit op het punt in mijn loopbaan gekomen waar ik nu sta. Ik ben dankbaar dat ik mijn vader en moeder nog heb."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!