Transfernieuws

'De Jong geeft 'persoonlijke toestemming' aan Sevilla voor opmerkelijke move'

'De Jong geeft 'persoonlijke toestemming' aan Sevilla voor opmerkelijke move'

13-06-2022 07:50 Laatste update: 07:54
1

Luuk de Jong kan een verrassende overstap maken: het Mexicaanse Deportivo Toluca FC aast op de handtekening van de boomlange spits. Dat meldt Fabrizio Romano, die weet dat de onderhandelingen gaande zijn.

Toluca is in gesprek Sevilla, de huidige werkgever van De Jong. Volgens de laatste Mexicaanse berichtgeving zou de voormalig Barça-spits ‘persoonlijke toestemming’ voor de onderhandeling hebben gegeven. Het is nu aan de clubs om eruit te komen. Daarna is het aan de 31-jarige Nederlander. Edison Cavani was eerst in beeld bij Toluca, maar die schakelen nu door naar De Jong omdat hij heeft afgezegd.

Of Toluca de overstap met succes kan gaan beklinken, is nog maar de vraag. Naar verluidt wil Sevilla heel wat miljoenen zien voor de 38-voudig international, die jaarlijks vijf miljoen euro zou verdienen in Andalusië. De Jong speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Barcelona, waar hij een aantal keer belangrijk was met het winnende doelpunt. Ook PSV hoopt stiekem nog op de diensten van De Jong.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!