Nieuws

'Chelsea trekt de portemonnee voor achttienjarige doelman uit de MLS'

'Chelsea trekt de portemonnee voor achttienjarige doelman uit de MLS'

12-06-2022 22:57

Chelsea heeft zijn pijlen gericht op doelman Gabriel Slonina. De achttienjarige doelman van Chicago Fire kan ook naar Real Madrid, maar zijn bestemming lijkt toch Londen te worden, weet transferexpert Fabrizio Romano.

Ondanks zijn jonge leeftijd is Slonina de eerste doelman van Chicago Fire. Dat is niet onopgemerkt gebleven in de top van Europa. Real Madrid en Chelsea strijden om de handtekening van Amerikaanse doelman. Het eerste bod van De Koninklijke werd naar de prullenbak verwezen, maar het lijkt erop dat dit niet het geval gaat zijn voor Chelsea.

De transfer van Slonina naar The Blues zou zich in de afrondende fase bevinden. Naar verluidt zal Chelsea-eigenaar Tom Boehly rond de tien miljoen euro moeten overmaken naar de club uit de MLS.

Wat Chelsea precies met Slonina gaat doen is niet duidelijk. Het is mogelijk dat hij de concurrentiestrijd aan zal gaan met Édouard Mendy en Kepa Arrizabalaga, terwijl laatstgenoemde ook nog eens zou kunnen vertrekken. Optie twee is dat Slonina tijdelijk bij een andere club wordt ondergebracht, zodat hij zijn minuten kan blijven maken op het hoogste niveau.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!