Transfernieuws

Feyenoord-fans kunnen gerust ademhalen: Mijn plan is dan ook hier te blijven

Feyenoord-fans kunnen gerust ademhalen: "Mijn plan is dan ook hier te blijven"

12-06-2022 16:04

Feyenoord hoeft niet te vrezen voor een vertrek van publiekslieveling Gernot Trauner. De verdediger laat aan het magazine Hand in Hand weten dat hij niet denkt aan een transfer.

"Ik wil bij Feyenoord blijven, ik heb hier voor vier jaar getekend", aldus Trauner. "Ik ben hier met mijn gezin naartoe gekomen en dat was een grote verandering in ons leven", vervolgt hij.

Ondanks het onzekere bestaan van een voetballer komt zijn gezin op één. "Mijn plan is dan ook hier te blijven. Bovendien speelt er helemaal niets. De finale halen zegt ook dat ik de juiste keuze heb gemaakt om naar Feyenoord te komen."

De kans is groot dat ploeggenoten als Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Orkun Kökcü en Luis Sinisterra wél vetrekken. "Voor mij was al wel snel duidelijk dat bepaalde spelers vroeg of laat de club zullen gaan verlaten. Dat hoort bij voetbal en zeker hier bij Feyenoord met veel spelers uit de eigen jeugdopleiding en hun kwaliteiten. Het is dan aan Arnesen en Slot om nieuwe spelers te brengen en dat deden ze goed afgelopen jaar. Ik vertrouw erop dat we het nieuwe seizoen ook weer met een sterke selectie zullen kunnen starten", aldus de Oostenrijks international. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!