Transfernieuws

1908: Azarkan kan bij Feyenoord verlengen, maar wordt gevolgd door meerdere clubs

1908: Azarkan kan bij Feyenoord verlengen, maar wordt gevolgd door meerdere clubs

11-06-2022 19:39

Marouan Azarkan heeft een sterk seizoen achter de rug bij Excelsior en heeft meerdere opties openstaan voor het volgende seizoen. De Feyenoord-huurling kan verlengen in Rotterdam, maar wordt ook gevolgd door clubs uit zowel binnen- als buitenland. 

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl. Azarkan was een bepalende factor in de promotie van Excelsior naar de Eredivisie en was vorig seizoen goed voor dertien doelpunten en elf assists. Azarkan wordt gehuurd van Feyenoord en kan daar zijn contract verlengen. De vleugelaanvaller kan echter ook bij Excelsior blijven voor een extra seizoen en FC Utrecht wordt ook gezien als geïnteresseerde partij voor een uitleenbeurt.

De meest opvallende naaam van kandidaten is het Franse Toulouse. De club promoveerde het afgelopen seizoen naar de Ligue 1 en kan Azarkan een hoog platform bieden om zijn kunsten te vertonen. De twintigjarige Nederlandse Marokkaan ligt tot 2023 vast bij Feyenoord. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!