Transfernieuws

'Touba (RKC) heeft clubs voor het uitkiezen en kan 'gewoon' Champions League in'

'Touba (RKC) heeft clubs voor het uitkiezen en kan 'gewoon' Champions League in'

11-06-2022 18:46

Ahmed Touba heeft de clubs voor het uitkiezen. De Algerijnse international presteert goed in Waalwijk en geniet de interesse van meerdere clubs die zich volgend seizoen in de Champions League gaan melden. 

VoetbalPrimeur maakte onlangs al bekend dat de Algerijn op de radar stond bij het Franse Toulouse, maar Homme du Match doet daar nog een schepje bovenop. Touba wordt namelijk gevolgd door  Benfica, Bayer Leverkusen, Celtic en Olympique Marseille, die allemaal uitkomen in het miljardenbal. Daarnaast zijn Real Betis, Olympiakos Piraeus, Olympique Marseille en Angers ook bezig met de centrale verdediger. 

Touba arriveerde in 2020 bij RKC en kwam destijds over van Club Brugge. Inmiddels heeft Touba ruim zestig eredivisiewedstrijden op de teller staan en speelde de verdediger een positieve rol in het lijfsbehoud dat de Waalwijkers in de afgelopen twee seizoen afdwongen. Touba speelde ook al vijf interlands voor het nationale elftal van Algerije. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!