Transfernieuws

Romano komt met Savinho-nieuws: 'Transfer naar PSV bijna rond'

Romano komt met Savinho-nieuws: 'Transfer naar PSV bijna rond'

11-06-2022 18:12

PSV is dicht bij het vastleggen van het Braziliaanse talent Savinho. De aanvaller zal binnenkort Atlético Mineiro verruilen voor Manchester City en wordt vervolgens uitgeleend aan de eredivisionist. 

Transferexpert Fabrizio Romano stelt dat de transfer bijna rond is. PSV staat extreem goed op de kaart in Brazilië vanwege oud-spelers als Romário, Ronaldo en Alex. Lange tijd ging het gerucht dat Troyes, eveneens lid van de Manchester City Group, er met Savinho vandoor zou gaan. De Braziliaan wil echter naar PSV en lijkt wat dat betreft zijn zin te krijgen. 

Savinho kan zich bij PSV meteen bij het eerste elftal melden. Eerst leek het de bedoeling dat het talent zou aansluiten bij Jong PSV, maar dat is niet het geval. Voor PSV zou het de eerste afgeronde transfer zijn van de zomerperiode. De Eindhovenaren kijken nog onder meer naar Hendrik van Crombrugge (Anderlecht), Kevin Álvarez (Pachuca), Vinícius Souze (KV Mechelen) en Quinten Timber (FC Utrecht). De verwachting is dat Ibrahim Sangaré, Maximiliano Romero en Cody Gakpo vertrekken. De toekomst van Mario Götze is nog altijd onzeker: de Duitse spelmaker leek hard op weg naar Benfica, maar dat gerucht is juist iets afgenomen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!