Nieuws

'Ik denk dat Ajax blij moet zijn als ze Bergwijn kunnen huren voor een jaar'

'Ik denk dat Ajax blij moet zijn als ze Bergwijn kunnen huren voor een jaar'

11-06-2022 15:55

Valentijn Driessen denkt niet dat Ajax in staat is om Steven Bergwijn definitief over te nemen van Tottenham Hotspur. De aanvaller presteert uitstekend bij Oranje en lijkt elke interland zijn prijskaartje op te schroeven.

"Iedereen roept dat hij 25 miljoen euro moet kosten, maar Spurs is helemaal niet verplicht om hem voor dat bedrag te verkopen. Dat was afgelopen winter ongeveer de prijs", Driessen bij Vandaag Inside. "Waarom zullen zij zich laten dwingen om hem voor 25 miljoen van de hand te doen, als hij nog een contract heeft en nu heel goed presteert bij het Nederlands elftal? Hij wordt iedere wedstrijd meer waard. Ik denk dat Ajax blij moet zijn als ze hem kunnen huren voor een jaar."

Ajax probeerde de oud-PSV’er in de winter ook al naar Amsterdam te halen, maar kwam er destijds niet uit met Tottenham. Bergwijn zou naar verluidt ook in de belangstelling staan van andere Premier League-clubs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!