Nieuws

Gravenberch gearriveerd in Duitsland: 'Ik ben blij dat ik nu hier in München ben'

Gravenberch gearriveerd in Duitsland: 'Ik ben blij dat ik nu hier in München ben'

11-06-2022 14:50
1

Ryan Gravenberch lijkt op korte termijn zijn transfer naar Bayern München af te ronden. De middenvelder van Ajax is gespot in Duitsland en werd opgewacht door BILD.

Gravenberch zal naar alle verwachting een vijfjarig contract tekenen bij de Duitse kampioen. De Ajacied wordt al lange tijd in verband gebracht met een overstap naar Bayern, maar een akkoord lijkt nu dichterbij dan ooit. BILD meldt dat Ajax 23,5 miljoen euro krijgt inclusief bonussen. De Amsterdammers hebben ook een doorverkooppercentage van 7,5 procent afgedwongen.

"Bayern is een grote club. Ik denk dat je hier grote titels moet winnen. En dat is ook wat ik verwacht. Ik ben blij dat ik nu hier in München ben", reageert Gravenberch. De middenvelder doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax en kwam uiteindelijk tot 103 optredens in de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!