Nieuws

Heftig nieuws uit Georgië: spelersbussen nationale ploeg Bulgarije botsen frontaal

Heftig nieuws uit Georgië: spelersbussen nationale ploeg Bulgarije botsen frontaal

11-06-2022 11:19

Heftig nieuws uit Georgië. Twee spelersbussen van de Bulgaarse nationale ploeg zijn frontaal op elkaar gebotst in de hoofdstad Tbilisi. International Todor Nedelev is er slecht aan toe na het ongeluk, maar verkeert buiten levensgevaar. 

Dat melden Bulgaarse media. Nedelev is er het slechtst aan toe met een schedelfractuur en een stuk glas in het gezicht, maar de speler van Botev Plovdiv werd afgevoerd naar het ziekenhuis en doet het naar omstandigheden goed.

Bulgarije wil ondanks het ongeluk het Nations League-duel in Georgië, dat zondagavond plaatsvindt, niet verzetten. "De staf en de spelers willen spelen. We spelen voor Todor en de eer van Bulgarije", zegt een woordvoerder van het Bulgaarse elftal. "Gelukkig is iedereen verder fysiek in orde, maar de groep is erg geschrokken."

Hoe de twee bussen hebben kunnen botsen in een tunnel in de hoofdstad, is nog niet bekend. De spelersbussen waren onderweg naar het hotel in Tbilisi om zich voor te bereiden op het duel. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!