Nieuws

Sky: Australische Liverpool-legende gaat aan de slag bij Celtic als assistent

Sky: Australische Liverpool-legende gaat aan de slag bij Celtic als assistent

10-06-2022 23:29

Harry Kewell moet trainer Ange Postecoglou gaan versterken bij Celtic FC als assistent. De Australische Liverpool-legende ziet sinds vorig seizoen zonder club en Postecoglou wil Kewell er graag bij hebben. 

Dat meldt Sky Sports. De 43-jarige Kewell werd ontslagen bij Barnet en is sindsdien clubloos. Aanvankelijk zei Postecoglou nog dat hij geen extra personen bij de trainersstaf wilde toevoegen, maar na het winnen van de Schotse landstitel en beker heeft de trainer zich toch tot Kewell gekeerd. 

Kewell en Postecoglou werkten al twee keer al bijna met elkaar samen, maar de twee ontliepen elkaar zowel bij de Australische nationale ploeg als bij Melbourne Victoria. "Ange heeft mij één ding geleerd", zei Kewell al eens over de trainer. "En het is me altijd bijgebleven: ga je eigen weg."

Postecoglou wil doorbouwen na het succesvolle eerste seizoen met Celtic. "Dit seizoen heeft een fundering gelegd voor een elftal waarvan ik hoop dat het de komende jaren succesvol blijft in de Premiership", liet de trainer weten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!