Nieuws

Sparta langer door met sterkhouder: 'Twee jaar erbij, had er nog geen genoeg van'

Sparta langer door met sterkhouder: 'Twee jaar erbij, had er nog geen genoeg van'

10-06-2022 20:24

Sparta en Bart Vriends gaan langer met elkaar door. De verdediger liep deze zomer uit zijn contract, maar heeft een nieuwe verbintenis getekend voor twee seizoenen.

Het contract beschikt over een optie voor een extra seizoen. Vriends is al sinds 2016 actief bij de Kasteelheren en gaat dus zijn zevende seizoen als Spartaan in. "De gesprekken met Bart liepen al lange tijd, vanuit onze kant was de intentie om te verlengen heel duidelijk", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubsite.

Vriends reageert vanaf zijn vakantieadres op de verlenging. "Ik heb er even over na moeten denken, maar ik blijf gewoon lekker aan boord. Nog twee jaar erbij. Ik had er nog geen genoeg van. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook. We gaan lekker de lijn van de laatste weken doortrekken en niet onbelangrijk: eindelijk op een grasveld spelen", besluit de centrale verdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!