Nieuws

'Zidane-soap blijft gemoederen bezig houden, zaakwaarnemer ontkent contact'

'Zidane-soap blijft gemoederen bezig houden, zaakwaarnemer ontkent contact'

10-06-2022 16:16

De eventuele van Zinédine Zidane bij Paris Saint-Germain is een heuse soap aan het worden. Waar eerder doorgaans betrouwbare Franse media melding maakten van de aanstaande komst van de Franse trainer naar de topclub, ontkent nu de belangenbehartiger van de coach elk contact met PSG.

Eerder op de vrijdag presenteerde de Parijzenaren Luis Campos als nieuwe technisch directeur en leek de weg voor een dienstverband bij Paris Saint-Germain voor Zidane geplaveid. Toch zijn de kaarten anders geschud, weet zijn zaakwaarnemer. "Alle geruchten die de ronde gaan, zijn ongegrond", zegt Alain Migliaccio tegen L'Équipe.

De twee kampen hebben niet eens met elkaar om de tafel gezeten, stelt Migliaccio. "Noch Zinedine, noch ik ben rechtstreeks benaderd door de PSG-eigenaren. Ik betwijfel of de emir van Qatar gewend is zaken te doen via de media. Ik weet niet eens zeker of hij echt geïnteresseerd is in de komst van Zidane."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!