Transfernieuws

Verrassende overstap: Thy verlaat Sparta en gaat met oude club de KKD in

Verrassende overstap: Thy verlaat Sparta en gaat met oude club de KKD in

10-06-2022 13:54
3

Lennart Thy keert twee jaar na zijn vertrek weer terug bij PEC Zwolle. De spits vertrekt transfervrij bij Eredivisionist Sparta en tekent een tweejarig contract in Zwolle.

PEC degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie en kreeg van uitgerekend Sparta het laatste zetje naar de Keuken Kampioen Divisie. Thy hoopt zijn oude liefde snel terug te brengen naar het hoogste niveau. "Het plan van de club spreekt me daarbij enorm aan. Met de speelwijze van de trainer, de spelersgroep die er nu al staat en de supporters gaan we alles geven voor een mooi seizoen en een directe terugkeer naar de Eredivisie", reageert de Duitse spits tegenover de clubkanalen.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn is blij met de terugkeer van Thy. "Met Lennart halen we een ervaren goalgetter binnen. Een speler die altijd en overal zijn doelpunten maakt. Hij kent de club en gaat ons met zijn kwaliteiten verder helpen. Het voelt daarbij goed om de belangrijke spitspositie nu verder invulling te geven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!