Nieuws

''Bom van de dag': PSG maakt ommezwaai en nadert akkoord met Zidane'

''Bom van de dag': PSG maakt ommezwaai en nadert akkoord met Zidane'

10-06-2022 12:44
5

Zowel RMC Sports als Europe1 weten het zeker: Zinédine Zidane wordt de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain. Al maanden gonst het van de geruchten over een aanstaand ontslag van de huidige coach Mauricio Pochettino.

Toch zit de Argentijn nog altijd in het zadel bij PSG. Vrijdag werd Luis Campos officieel aangesteld als nieuwe technisch directeur en volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de eerste taak van de Portugees om Pochettino te ontslaan. Vervolgens belemmert niets meer een dienstverband van Zidane bij PSG, schrijft RMC Sports.

Eerder leek Christophe Galtier nog de nieuwe trainer te worden van de Franse grootmacht, maar OGC Nice wil niets weten van een vertrek van hun hoofdtrainer. RMC Sports spreekt over 'de bom van de dag'. Naast het nieuws over Campos en Zidane zou als kers op de taart Paul Pogba opnieuw in beeld raken. Doordat de voormalig Real Madrid-oefenmeester nu naar PSG verhuisd, zou de transfer van de middenvelder naar Juventus op losse schroeven komen te staan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!