Nieuws

Arsenal wil na Lacazette niet volgende spits verliezen en voert onderhandelingen

Arsenal wil na Lacazette niet volgende spits verliezen en voert onderhandelingen

10-06-2022 12:17

Eddie Nketiah heeft een aanbod om langer bij Arsenal te blijven in beraad. De spits beschikt over een aflopend contract en kan bijtekenen bij The Gunners.

Vooral in het slot van het seizoen speelde Nketiah ijzersterk en was hij meermaals trefzeker. Uiteindelijk besloot hij het voorbije seizoen op tien doelpunten en één assist in 28 officiële optredens namens de Londenaren. Met Alexander Lacazette zag Arsenal al een spits vertrekken, nadat Pierre-Emerick Aubameyang in januari koos voor een transfer naar FC Barcelona.

Op de clubsite geven The Gunners een update over de stand van zaken op het gebied van aflopende contracten. Daaruit blijkt dat Nketiah 'een contract aangeboden is en de onderhandelingen nog gevoerd worden'. Eerder zei manager Mikel Arteta al dat de Engelsman meer kansen had verdiend. "Ik had hem meer moeten laten spelen", vertelde de Spanjaard aan de BBC.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!