Nieuws

'Terugkeer Jonker bij Telstar uitgesloten: bijna akkoord met oude bekende'

'Terugkeer Jonker bij Telstar uitgesloten: bijna akkoord met oude bekende'

10-06-2022 11:59
1

De gesprekken tussen Mike Snoei en Telstar over een dienstverband als hoofdtrainer zijn de afrondende fase ingegaan, meldt NH Nieuws. Daardoor is een terugkeer van Andries Jonker definitief van de baan.

De regionale omroep stelt dat 'Chris B. van der Zwan van de Technische Commissie laat weten dat Telstar in onderhandeling is met Snoei'. Vrijdagmiddag hopen de Witte Leeuwen de onderhandelingen af te ronden en de 59-jarige coach te presenteren.

Tussen 2017 en 2019 was Snoei al eerder de trainer op Velsen-Zuid. In zijn eerste seizoen eindigde hij op de knappe zesde plaats, waarna de play-offs om promotie naar de Eredivisie niet gewonnen werden. In zijn tweede jaargang ging het moeizamer, getuige de vijftiende plek op de ranglijst.

Eerder deze week circuleerde een bericht op WhatsApp waarin de spelersgroep van Telstar zich uitsprak over de trainerskwestie. 'Tot aan vandaag is er geen trainer aangesteld en de namen die rondzingen roepen vragen en hier en daar al weerstand op', schreef aanvoerder Glynor Plet. 'Dit komt ook omdat de groep het vertrek van Andries niet begrijpt noch ondersteunt.'

Het is niet duidelijk hoe de selectie aankijkt tegen de komst van Snoei als trainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!